Beterschap vrouw

Is een vrouwelijke collega van je ziek? Of ligt jouw zus of goede vriendin in het ziekenhuis? Een kaartje sturen om beterschap te wensen is dan een goed idee. Weet je niet zo goed hoe je een vrouw beterschap moet wensen en wat je op een kaart voor een vrouw moet schrijven? Maak het jezelf niet te moeilijk en maak simpelweg gebruik van de voorbeeldzinnen die hier staan geschreven om een vrouw beterschap te wensen. Bekijk hieronder de beterschap vrouw teksten en kaarten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap vrouw
Bron: Greetz

Beterschap vrouw teksten voor op kaarten en voor bij cadeaus

Ken je de zieke collega niet echt goed of weet je niet goed hoe je jouw schoonzus beterschap moet wensen? Dan is het handig om altijd een paar goede standaard beterschap wensen paraat te hebben. De volgende teksten passen altijd goed op een beterschap kaart naar een vrouw.

“Lieve .., heel veel beterschap gewenst en ik hoop dat je snel weer de oude bent.”

“Meid wat hoop ik dat je snel beter wordt.”

“We wensen je van harte beterschap toe en hopen dat we je snel weer op kantoor zien.”

“Liefste .., veel sterkte en beterschap gewenst. Rust maar goed uit en tot gauw weer.”

Beterschapskaart vrouw
Bron: Greetz

Een persoonlijke tekst van beterschap voor een vrouw

Wil je toch een tekst dat wat persoonlijker is? Dan kun je inspiratie opdoen uit de volgende voorbeeldzinnen:

“Wat ontzettend naar dat je zo ziek bent lieverd. Ik hoop dat je je gauw wat beter voelt en heel veel beterschap van ons allemaal, liefs …”

“Kikker maar gauw op meid. Veel beterschap en doe rustig aan.”

“Lieve zus/collega/vriendin, ik wens je veel beterschap en wil er graag voor je zijn. Ik weet niet goed hoe ik mijn steun het beste kan verwoorden, daarom stuur ik je een kaartje om te laten weten dat ik aan je denkt. Veel liefs van ..”

Een cadeautje per post

Je fleurt een vrouw natuurlijk altijd op met een kaart met mooie woorden. Ook kun je de post nog leuker maken, door een klein cadeautje mee te sturen. Wat dacht van een leuk tijdschrift of glossy voor jouw vriendin met een gebroken been of een lekkere reep chocola voor jouw collega met een burn-out. Zo maak je de post net wat leuker.

Iemand beterschap wensen hoeft niet moeilijk te zijn. Kies een mooie kaart uit en schrijf hier jouw beterschap tekst op. Ga verder dan het standaard “Beterschap” en kies voor een algemene tekst of een beterschap wens met een persoonlijk tintje.

Meer beterschap wensen en teksten voor een vrouw

 1. “Aan een buitengewone vrouw: Moge elke dag van je herstel gevuld zijn met kracht, liefde en positiviteit. Beterschap!”
 2. **”Ziekte mag dan tijdelijk zijn, maar jouw kracht en doorzettingsvermogen zijn eeuwig. Spoedig herstel, sterke vrouw!”
 3. **”Een kaart vol vrouwelijke energie en goede wensen, want jij verdient alle liefde en comfort ter wereld. Beterschap!”
 4. **”Een dosis positieve vibes en vrouwelijke kracht gaat jouw kant op. Moge elke dag je dichter bij volledig herstel brengen. Beterschap!”
 5. **”Een kaart vol warmte en liefde, want dat is wat jij nodig hebt. Spoedig herstel, prachtige vrouw, we missen je stralende aanwezigheid.”
 6. **”In tijden van ziekte ontdekken we vaak de innerlijke kracht van vrouwen. Blijf sterk, blijf positief. Beterschap!”
 7. **”Een kaart vol kleur en energie om je dagen op te fleuren. Moge je snel weer stralen van gezondheid. Beterschap!”
 8. **”Ziekte mag dan een uitdaging zijn, maar jij bent een krachtige vrouw. Spoedig herstel, en moge elke dag je kracht vergroten.”
 9. **”Een kaart vol vrouwelijke steun en liefdevolle gedachten, want je bent kostbaar voor ons. Beterschap, mooie vrouw!”
 10. **”Vrouwen zijn de belichaming van veerkracht. Moge je snel herstellen en weer schitteren als altijd. Beterschap!”
 11. **”Ziekte kan een tijd van reflectie zijn. Moge deze tijd van herstel je versterken en vernieuwen. Beterschap, sterke vrouw!”
 12. **”Moge elke glimlach en elk positief moment bijdragen aan je spoedige herstel. Beterschap, prachtige vrouw!”
 13. **”Een kaart vol liefde en goede wensen, want jij verdient alleen het allerbeste. Beterschap, mooie vrouw!”
 14. **”Ziekte mag dan tijdelijk zijn, maar jouw schoonheid schijnt altijd. Moge je snel weer stralen van gezondheid. Beterschap!”
 15. **”Vrouwen zijn als bloemen; ze bloeien het mooist na een beetje regen. Spoedig herstel, en moge je bloeien met gezondheid en geluk.”

Moge deze woorden van steun en liefde een bron van troost zijn voor de vrouw die beterschap nodig heeft. Beterschap, prachtige vrouw!

Meer:

Plaats een reactie