Beterschap cadeau

Is een vriend, collega of familielid van je ziek? Dat is ontzettend vervelend en de hoogste tijd om hem of haar een hart onder de riem te steken. Help hem of haar tijdens deze beroerde periode met een mooie kaart en/of cadeau voor beterschap. Wil je weten welke cadeaus je kunt geven als teken van beterschap? Hier lees je een handig overzicht aan leuke cadeaus om te geven om iemand beterschap te wensen. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap cadeau
Bron: Greetz

Beterschap cadeau versturen naar de ontvanger

Een mooie bos bloemen

Fleur jouw vriendin, zus of collega op met een mooi boeket bloemen. Iedereen wordt blij van bloemen en het kan een ziek persoon zeker sterken. Je kunt zelf langsgaan om een bloemetje te brengen, maar het is ook mogelijk om online een boeket te bestellen en deze aan huis te laten bezorgen. Dit is ideaal wanneer je niet in de buurt woont, of wanneer je niet langs kunt komen. Zo kun je toch laten weten dat je aan hem/haar denkt.

Lekkernijen

Wanneer jouw vriend, collega of familielid tijdelijk uit de running is, is het goed om hem of haar te verwennen met iets lekkers. Geef bijvoorbeeld een luxe chocoladereep, een box met bonbons, ambachtelijke kaasjes, drank of snoep cadeau. Het is natuurlijk ook altijd een leuk idee om zelf een pakket vol lekkernijen samen te stellen. Zo kan jouw dierbare rustig uitzieken en heeft hij of zij altijd iets lekkers bij de hand.

Beterschap kaart als cadeautje
Bron: Greetz

Een verwenpakket

Moet de zieke tijdelijk in bed blijven? Dat hoeft niet te betekenen dat hij of zij zichzelf niet kan verwennen met een lekkere lotions, gezichtsmaskertje of andere beautyproducten. Help jouw vriend er sneller bovenop door een goed verwenpakket cadeau te doen. Zo kan hij/zij lekker uitrusten, ontspannen en aansterken. Denk dus aan wat lekkere massageolies, gezichtsmaskers, bodycrèmes en meer.

Een goed boek versturen

Heeft een bekende van je zijn of haar been gebroken? Dan kan zij tijdelijk niet uit de voeten en moet er veel gerust worden. Het is dan de perfecte tijd voor een goed boek. Geef een goed en dik boek cadeau zodat hij of zij zich niet hoeft te vervelen en flink wat afleiding heeft van de huidige situatie. Bij zo’n goed boek hoort natuurlijk ook wat lekkers om cadeau te doen.

Beterschap wensen aan een dierbare kan op veel manieren. Je kunt een mooie kaart sturen, zelf langsgaan of natuurlijk een mooi cadeau geven tijdens deze lastige periode. Bovenstaande lijst geeft een mooi idee van welke cadeaus je aan een zieke college, vriend of familielid kunt schenken.

Meer:

Plaats een reactie