Beterschap

Wat te schrijven aan iemand die herstelt van een ziekte of een ongeval? Hoe wens je een vriend, familielid, kind, collega of baas beterschap? Het is niet gemakkelijk de juiste woorden te vinden om je vriendschap uit te drukken in deze omstandigheden. Een welgemeende beterschapskaart moet de ontvanger laten zien dat hij of zij er niet alleen voor staat met de ziekte of het ongeval en dat je aan hem of haar denkt. Ontdek welke formulering je kunt gebruiken en welke tekst je kunt sturen om iemand je steun te verklaren door troost, vriendelijkheid en respect te bieden. Bekijk hieronder de beterschap teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap
Bron: Greetz

Beterschap teksten voor op een kaart

Beterschapstekst aan een vriend

 

Lieve X, Ik hoorde dat je je beter voelt en daar ben ik blij om. Laat me weten wanneer ik je kan bellen en je kan komen bezoeken. Maar als je liever wacht, is dat ook goed. Weet dat je op me kunt rekenen als je me nodig hebt. Beterschap.

Beste vriend, We zijn zo breekbaar en kwetsbaar als we ziek zijn. Gelukkig worden de moeilijke tijden die je hebt doorgemaakt steeds minder, en dat is goed nieuws voor jou, voor je dierbaren en voor mij, je vriend. Ik kijk ernaar uit om je te zien. Ik wens je een voorspoedig herstel.

Ik weet dat je erg ziek bent geweest, en dat je nog steeds bedlegerig bent. Jouw energie kennende, weet ik zeker dat je snel zult herstellen en weer op de been zult zijn. Ik mis je zo erg. Word snel beter!

Beterschap kaart
Bron: Greetz

Tekst voor een geliefde

  • Lieve oma, Ik schrijf je om je een spoedig herstel te wensen. Ik hoop dat je dankzij de goede zorgen van de artsen en je behandeling snel zult herstellen en je beter zult voelen. Ik denk heel veel aan je en ik geef je een dikke knuffel.
  • Liefste opa, Deze kaart is om te zeggen dat we je missen en hopen dat de ziekte snel overgaat. Ik stuur je mijn warmste gedachten, zodat je je veel beter voelt. Kom alstublieft snel terug in goede gezondheid. Veel dikke zoenen.
  • Mijn liefste tante, Hier is een fleurige kaart om je een spoedig herstel te wensen. Ik hoop dat de ziekte snel overgaat, en dat je weer sterk en gezond wordt. Ik denk vaak aan je en hoop je spoedig in goede gezondheid te zien. Dikke zoenen van je liefhebbende neefje (nichtje).
Beterschap teksten
Bron: Greetz

Beterschap wensen aan een kind

  • Mijn kleine lieveling, Geloof me, de dagen van ziekte en lijden zullen snel een slechte herinnering voor je zijn. We zullen elkaar vanaf hier weer als familie kunnen ontmoeten. We kijken allemaal uit naar dit moment, tot dan rust goed uit om weer op krachten te komen, en weet dat ik teder aan je denk. Dikke zoenen.
  • Mijn lieveling, Gefeliciteerd met de moed die je tot nu toe hebt getoond in het aangezicht van deze ziekte. Nu zul je, ook al lijkt het oneerlijk, in bed moeten blijven, wachtend op je volledig herstel. Dus neem alle medicijnen die je zijn voorgeschreven en rust goed uit. Wees niet bedroefd, je zult beloond worden voor je geduld en weldra zul je kunnen doen wat je wil.
  • Ik denk aan je en geef je een dikke knuffel.

Meer:

Plaats een reactie