Beterschap man

Het is zo triest om te zien dat iemand die je liefhebt een ziekte heeft, een moeilijke situatie. Als we de pijn konden laten verdwijnen met een tovertruc zou dat prachtig zijn, maar dat kunnen we niet. Wat binnen ons bereik ligt, is aanwezigheid en motivatie. Daarom hebben wij voor je enkele liefdevolle beterschap zinnen geselecteerd om te delen met degenen die niet in goede gezondheid verkeren. Bekijk op deze pagina de beterschap man teksten en kaarten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 

Beterschap man wensen met een tekst op een kaart

Ontvang deze woorden met grote genegenheid, want mijn bezorgdheid is oprecht. Ik heb gehoord dat je ziek bent en ik wil je mijn volledige steun en solidariteit betuigen voor alles wat je nodig hebt. Ik wens je een spoedig herstel! Je bent sterk genoeg om deze moeilijke tijd door te komen, en ik weet zeker dat je snel weer helemaal gezond zult zijn.

Wanneer we ons machteloos voelen, kan de steun van een vriend alles zijn wat we nodig hebben. Ik wil dat je weet dat ik er ben, altijd en dat je op me kunt rekenen om je door deze moeilijke tijd heen te helpen. Ik wens dat je je snel beter voelt en dat alles weer normaal wordt. Je bent sterk, geloof me je zult snel herstellen!

Beste vriend, ik zou willen dat deze liefdevolle woorden die ik je stuur een helende kracht hebben en je beter maken. Maar helaas hangt dat niet van ons af. Ik wens je een spoedig herstel. Moge je snel beter worden en jouw gebruikelijke activiteiten hervatten. Je bent een sterke man en je zult deze moeilijke fase zeker overwinnen.

Beterschap man
Bron: Greetz

Meer teksten voor een man

  • Mijn vriend, toen ik hoorde van je gezondheidstoestand voelde ik me ongerust. Maar jou kennende, weet ik dat je dit moment snel te boven zult komen. Ik heb veel vertrouwen in je kracht, in je krijgersgeest en ik twijfel niet aan je overwinning. Weet toch dat ik veel voor je zal bidden, en dat ik met alles wat ik kan, tot jouw beschikking sta om je te helpen. Word snel beter, en moge dit alles binnenkort slechts het verleden zijn, en slechts een nieuwe hindernis die je alleen maar sterker zal maken!
  • Mijn vriend, het doet me pijn te weten dat je ziek bent, want ik heb je altijd gezien als de personificatie van standvastigheid. Maar je bent een mens, en net als iedereen word je ook ziek, maar ik weet dat je snel zult herstellen, want je bent sterk van lichaam en vooral van geest. Als het aan mij lag, mijn vriendschap en mijn hoop, zou je nooit ziek worden. En als het aan mij lag, zou je in recordtijd beter worden.
Man beterschapskaart
Bron: Greetz

Een beterschap man tekst toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld over een collega of iemand anders, dat kan hieronder.

Meer:

Plaats een reactie