Sterkte en beterschap

Empathie of medeleven tonen is één van de meest dankbare dingen die je kunt doen als iemand steun nodig heeft. Vooral bij ziekte voelen mensen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Een mooie tekst krijgen waarin iemand zijn of haar welgemeende beterschapswensen uitdrukt, kan al een positief effect zijn op de genezing. Want, hoe je het ook draait of keert, mensen die ziek zijn kunnen zich optrekken aan de positiviteit van anderen. Voor jou betekent het misschien niet veel meer dan ‘maar’ een kaartje met een tekst, voor een zieke betekent het zoveel meer. Voor hen zijn het stuk voor stuk getuigen van medeleven en de verzekering dat ze er toe doen. Omdat niet iedereen een groot schrijver is of, omdat het onder woorden brengen van gevoelens niet altijd even makkelijk is, willen wij jou graag een eind op weg helpen. Met deze teksten, die je kunt aanpassen naargelang je gevoel of een situatie, geven we je graag cadeau. Bekijk hieronder de sterkte en beterschap teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Sterkte en beterschap
Bron: Greetz

Sterkte en beterschap wensen voor op een kaart.

Met deze kaart willen wij jou van harte beterschap wensen en de moed en sterkte die je nodig hebt om te genezen. Geef vooral de hoop niet op, je bent straks weer helemaal de oude.

Omdat ik van mening ben dat jij wel een steuntje kunt gebruiken wil ik je deze mooie kaart schenken. Beloof me dat, elke keer je er naar kijkt, je je een beetje beter gaat voelen. Sterkte en veel beterschap gewenst!

We hoorden dat je ziekjes bent en willen je heel graag laten weten dat we aan je denken. Word maar snel weer gezond want we missen je hier ontzettend.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ziek zijn helemaal niet gezond is. Wij willen je dan ook uitdrukkelijk vragen om goed voor jezelf te zorgen zodat je je weer gauw helemaal top voelt!

Beterschapskaart en sterkte
Bron: Greetz

Meer teksten om beterschap te wensen

Een kaartje voor jou. Om je alle sterkte toe te wensen zodat je snel weer op de been bent. Zorg goed voor jezelf en sterk maar flink weer aan zodat je binnenkort terug helemaal gezond bent.

Ik hoop dat dit kaartje een klein lichtpuntje voor je mag zijn omdat je nu officieel weet dat ik je mis. Laat je me weten wanneer ik iets voor jou kan betekenen zodat je je snel weer fit en gezond mag voelen?

Wij hebben een kleine opdracht voor jou: Zo goed voor jezelf zorgen dat je weer gauw in ons midden bent. Je wordt ontzettend gemist en iedereen stuurt je positieve energie zodat je snel weer genezen bent.

Een sterkte en beterschap tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder. Vul dan het formulier in.

Meer:

Plaats een reactie