Sterkte en beterschap

Empathie of medeleven tonen is één van de meest dankbare dingen die je kunt doen als iemand steun nodig heeft. Vooral bij ziekte voelen mensen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Een mooie tekst krijgen waarin iemand zijn of haar welgemeende beterschapswensen uitdrukt, kan al een positief effect zijn op de genezing. Want, hoe je het ook draait of keert, mensen die ziek zijn kunnen zich optrekken aan de positiviteit van anderen. Voor jou betekent het misschien niet veel meer dan ‘maar’ een kaartje met een tekst, voor een zieke betekent het zoveel meer. Voor hen zijn het stuk voor stuk getuigen van medeleven en de verzekering dat ze er toe doen. Omdat niet iedereen een groot schrijver is of, omdat het onder woorden brengen van gevoelens niet altijd even makkelijk is, willen wij jou graag een eind op weg helpen. Met deze teksten, die je kunt aanpassen naargelang je gevoel of een situatie, geven we je graag cadeau. Bekijk hieronder de sterkte en beterschap teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Sterkte en beterschap
Bron: Greetz

Sterkte en beterschap wensen voor op een kaart.

Met deze kaart willen wij jou van harte beterschap wensen en de moed en sterkte die je nodig hebt om te genezen. Geef vooral de hoop niet op, je bent straks weer helemaal de oude.

Omdat ik van mening ben dat jij wel een steuntje kunt gebruiken wil ik je deze mooie kaart schenken. Beloof me dat, elke keer je er naar kijkt, je je een beetje beter gaat voelen. Sterkte en veel beterschap gewenst!

We hoorden dat je ziekjes bent en willen je heel graag laten weten dat we aan je denken. Word maar snel weer gezond want we missen je hier ontzettend.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ziek zijn helemaal niet gezond is. Wij willen je dan ook uitdrukkelijk vragen om goed voor jezelf te zorgen zodat je je weer gauw helemaal top voelt!

Beterschapskaart en sterkte
Bron: Greetz

Meer teksten om beterschap te wensen

Een kaartje voor jou. Om je alle sterkte toe te wensen zodat je snel weer op de been bent. Zorg goed voor jezelf en sterk maar flink weer aan zodat je binnenkort terug helemaal gezond bent.

Ik hoop dat dit kaartje een klein lichtpuntje voor je mag zijn omdat je nu officieel weet dat ik je mis. Laat je me weten wanneer ik iets voor jou kan betekenen zodat je je snel weer fit en gezond mag voelen?

Wij hebben een kleine opdracht voor jou: Zo goed voor jezelf zorgen dat je weer gauw in ons midden bent. Je wordt ontzettend gemist en iedereen stuurt je positieve energie zodat je snel weer genezen bent.

Meer sterkte wensen en beterschap

 1. *”Sterkte is de kracht van de geest om te blijven staan, zelfs als het lichaam zwak lijkt. Moge je innerlijke kracht je leiden naar een spoedig herstel.”
 2. **”In de stormen van het leven ontdekken we vaak onze eigen onbreekbare ankers. Blijf sterk, de rust volgt op de storm. Beterschap!”
 3. **”Een kaart vol sterkte en goede vibes, want in moeilijke tijden hebben we vaak meer kracht dan we denken. Je kunt dit, spoedig herstel!”
 4. **”Sterkte is niet altijd groot en luid; soms is het de stille, standvastige wilskracht om door te gaan. Blijf vastberaden, je bent sterker dan je denkt.”
 5. **”Moge de kracht van positieve gedachten en liefdevolle wensen je omringen en leiden op de weg naar beterschap. Sterkte!”
 6. **”In tijden van ziekte is elke kleine vooruitgang een grote overwinning. Blijf focussen op het positieve, en moge elk moment van herstel je versterken.”
 7. **”Sterkte is als een vuurtoren in de duisternis, een baken van hoop en moed. Moge het licht van sterkte je pad verlichten naar een spoedig herstel.”
 8. **”Een kaart vol stille steun en bemoediging, want sterke mensen hebben soms alleen wat extra liefde nodig. Beterschap, blijf sterk!”
 9. **”De kracht om door te gaan ligt vaak in onze kwetsbaarheid. Sterkte is de kunst om te blijven staan, zelfs als het moeilijk is. Beterschap!”
 10. **”Sterkte is als een onzichtbare schat diep in ons. Moge deze tijd van ziekte je ware kracht ontdekken en naar de oppervlakte brengen. Beterschap!”
 11. **”Een kaart vol krachtige wensen en positieve vibes. Moge elke gedachte van sterkte bijdragen aan je herstel. Blijf moedig!”
 12. **”Sterkte is niet het ontbreken van kwetsbaarheid; het is de moed om door te gaan ondanks onze kwetsbaarheid. Spoedig herstel, blijf sterk!”
 13. **”Moge de kracht van vriendschap en liefde je omringen en je ondersteunen op de weg naar beterschap. Sterkte, je staat er niet alleen voor.”
 14. **”Sterkte is als een veerkrachtige bloem die zelfs in de zwaarste stormen kan bloeien. Moge je kracht je leiden naar een spoedig herstel.”
 15. **”Een kaart vol moedige woorden en positieve energie, want sterke mensen verdienen alleen het allerbeste. Beterschap, blijf sterk!”

Moge deze woorden van sterkte en beterschap troost bieden en de weg naar herstel verlichten voor degene die ze ontvangt.

Een sterkte en beterschap tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder. Vul dan het formulier in.

Meer:

Plaats een reactie