Sterkte wensen

Gaat iemand die je kent door een moeilijke periode heen? Dan is het goed om sterkte te wensen. Dit kan in het geval van ziekte of een overlijden erg lastig zijn. Hoe kun je iemand echt goed sterkte wensen en hoe kun jij je het beste uitten? Voorkom dat je er maar voor kiest om niets te zeggen, omdat je niet uit je woorden komt. Hier lees je verschillende manieren waarop je iemand sterkte kunt wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Sterkte wensen
Bron: Greetz

Sterkte wensen met een kaart

Weet je niet goed hoe je jezelf moet formuleren, maar schrijf je wel een stuk makkelijker? Stuur dan een kaart om sterkte te wensen. Op deze manier laat je zien dat je aan hem/haar denkt en kun je iemand echt goed steunen. Wil je weten wat je op zo’n kaart kunt schrijven? Dit zijn een aantal voorbeelden:

“Wat een rotnieuws. Ontzettend veel sterkte tijdens deze moeilijke periode. We denken aan je.”

“Van harte beterschap en sterkte. Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent en wens je een spoedig herstel toe.”

“Ontzettend veel sterkte tijdens deze moeilijke periode. Ik ben er voor je en je kunt me altijd bereiken.”

“Via deze kaart wil ik je mijn steun betuigen. Het is ontzettend rottig wat er is gebeurt en ik wens je dan ook veel sterkte tijdens het herstel toe.”

Veel sterkte gewenst
Bron: Greetz

Stuur een cadeau per post

Naast jouw kaart met een persoonlijke tekst, kun je jouw medeleven ook laten blijken door middel van een leuk cadeau per post. Je kunt altijd iemand sterkte wensen door een mooi boeket op te sturen. Het mooie hiervan is, dat je online bloemen kunt versturen.

Het maakt dus niet uit of je in de buurt woont. Heeft een vriend(in) slecht nieuws gekregen? Stuur dan vandaag nog een passend boeket naar hem of haar toe. Ook kun je bij jouw kaart een lekkere mand vol gezonde en lekkere snacks opsturen. Is jouw vriend(in) tijdelijk aan bed gekluisterd? Dan is een mand voor lekkernijen natuurlijk altijd een fijn cadeau om te ontvangen.

Sterkte wensen kan erg moeilijk zijn. Er zijn veel situaties waarbij je niet goed weet hoe je jouw steunbetuiging kunt formuleren. Het is dan altijd goed om uit te wijken naar een persoonlijke kaart met tekst. Soms ik het simpelweg eenvoudig om sterkte te wensen via een tekst op een kaart, dan in het echt of aan de telefoon. Wanneer je dan toch al een kaart stuurt om te sterkte te wensen, kun je ook een mooi cadeau sturen per post om een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode.

Meer sterkte teksten

 1. **”In de donkerste momenten ontstaat vaak de grootste kracht. Blijf sterk, want jouw veerkracht zal je leiden naar een stralende toekomst. Sterkte en beterschap!”
 2. **”Sterkte is niet altijd laten zien hoe sterk je bent, maar de moed om door te gaan, zelfs als het moeilijk is. Moge elke dag je dichter bij herstel brengen.”
 3. **”Een kaart vol stille steun en bemoediging, want in momenten van zwakte schijnt vaak de ware kracht door. Blijf standvastig, je bent sterker dan je denkt. Sterkte en beterschap!”
 4. **”Sterkte is als een innerlijke reserve die we pas ontdekken in moeilijke tijden. Moge deze reserve je kracht geven op de weg naar beterschap. Spoedig herstel!”
 5. **”Een kaart vol positieve energie en goede vibes, want in tijden van ziekte hebben we vaak meer kracht dan we ons realiseren. Je kunt dit, blijf sterk!”
 6. **”Sterkte is als een rustige stroom in een woeste rivier. Laat het je leiden naar rustiger wateren en een spoedig herstel.”
 7. **”Een kaart vol moedige woorden en hoop, want sterke mensen verdienen een vleugje licht, zelfs in de donkerste dagen. Sterkte en beterschap!”
 8. **”Sterkte is de kalmte in de storm, de veerkracht na een val. Moge je kracht je leiden naar een snel en volledig herstel.”
 9. **”Een kaart vol stille steun en liefdevolle gedachten, want soms is het moedig zijn in stilte. Beterschap, blijf sterk!”
 10. **”Sterkte is als een rots in de branding, een onwankelbaar baken van stabiliteit. Moge je stevig blijven staan in de storm van ziekte. Sterkte en beterschap!”
 11. **”Een kaart vol warmte en positiviteit, want sterke mensen verdienen warmte, zelfs op koude dagen. Moge je spoedig weer stralen van gezondheid.”
 12. **”Sterkte is de kunst om door te gaan ondanks tegenslagen. Blijf moedig, want er is licht aan het einde van de tunnel. Beterschap!”
 13. **”Een kaart vol moed en doorzettingsvermogen, want in moeilijke tijden ontstaat vaak het mooiste van binnen. Sterkte en beterschap!”
 14. **”Sterkte is als een innerlijke zon die altijd schijnt, zelfs op de meest bewolkte dagen. Moge je innerlijke zon je opwarmen op de weg naar herstel.”
 15. **”Een kaart vol goede wensen en de kracht van vriendschap, want je staat er niet alleen voor. Sterkte en een spoedig herstel!”

Meer:

Plaats een reactie