Beterschap wensen

Wanneer iemand een of ander gezondheidsprobleem heeft, is de beste manier om hem te helpen hem de meest positieve dingen toe te wensen. Laat je inspireren door enkele speciale boodschappen en stuur ze naar degenen die goede energie nodig hebben. Woorden hebben buitengewone krachten. Bekijk hieronder enkele beterschap wensen

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 

Beterschap wensen voor op een kaart of bij een bos bloemen

Toen ik van je ziekte hoorde, was mijn hart bedroefd, mijn lieve vriend. Ik weet dat je heel sterk bent, en dat je uit deze situatie zult komen, maar toch zal ik elke dag voor je bidden, elke dag zal ik aan je zijde staan. Ik hou van je, mijn vriend, en ik weet dat we binnenkort op je gezondheid zullen toosten, maar tot die tijd is jouw welzijn mijn prioriteit!

Soms hechten we geen waarde aan de gezondheid, de vrienden en zelfs de familie die we hebben. En het is in moeilijke tijden dat we ons herinneren wie we zijn en wat we werkelijk hebben. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ik beloof je dat ik aan je zijde zal staan en je alle kracht en steun zal geven. Hoewel je sterk bent, hoef je niet alleen te vechten! We zijn samen, mijn vriend!

Ik duim voor je voor je herstel, lieve vriend. Ik geloof dat je snel weer beter zult zijn, want je bent een strijder die nooit ontmoedigd raakt. Ik wil aan je zijde staan tijdens deze delicate fase en voor je zorgen wanneer je dat het meest nodig hebt. Ik kan niet vergeten wat je al voor me gedaan hebt en ik zou blij zijn als ik je dat nu kon terugbetalen.

Beterschap wensen
Bron: Greetz

Meer teksten voor op een beterschapskaart

  • Samen zullen we het geloof en de hoop vinden die je nodig hebt en verdient in deze tijd van strijd. Je zult winnen, mijn vriend! Ik ken je kracht, je inzet, je grote vermogen om te vechten om je doelen te bereiken. Daarom ben ik er zeker van dat je deze belangrijke fase in jouw leven zult herstellen en overwinnen. We zijn samen, mijn vriend! Vandaag en altijd. Ga ervoor!
  • Ik wilde een manier vinden om je beter te maken, of gewoon de juiste woorden zeggen om je hart te troosten. Deze ziekte die jou heeft geteisterd, is ook mijn vijand. Ik zal aan je zijde vechten en je de kracht geven die ik heb voor wanneer je die het meest nodig hebt. Blijf sterk, zelfs als het lijkt dat het niet goed gaat. Hoop is de eerste stap naar genezing.
  • Ziekte is altijd een moeilijk obstakel dat we in ons leven moeten trotseren. Als we die tegenkomen, vrezen we heel erg voor onze gezondheid en proberen we de beste manier te vinden om onszelf te genezen. Ik hoop dat je het leven met al je kracht vasthoudt en je niet verdrietig laat worden. De oplossing om beter te worden begint bij onze houding. Met moed en een hart vol geloof, weet ik zeker dat je zult slagen!
Veel beterschap
Bron: Greetz

Beterschap wensen zijn er in allerlei soorten en maten. Mis je een tekst en wil je deze toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Meer:

Plaats een reactie