Beterschap lieverd

Is een vriend van je ziek, of is een collega tijdelijk uit de running? Dan is het goed om jouw steunbetuiging aan hen te delen. Een kaart met “beterschap” erop of een leuk cadeautje om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Weet je niet goed hoe je een iemand beterschap kunt wensen? In dit artikel lees je hoe je al jouw dierbaren beterschap kunt wensen met de “Beterschap lieverd” teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap lieverd
Bron: Greetz

Beterschap lieverd teksten

Het is natuurlijk goed om iemand beterschap te wensen, maar doe dit wel persoonlijk. Een oprechte kaart, mail of telefoontje met een beterschapswens kan iemands humeur flink optillen. Hier lees je een aantal voorbeelden van hoe je “Beterschap lieverd” kunt gebruiken.

“Beterschap lieverd, ik denk aan je! Word maar gauw beter en je kunt me altijd bellen.”

“Van harte beterschap lieverd. Wat vind ik het rot dat je ziek bent. Ik denk aan je en hoop dat je spoedig mag herstellen.”

“Hé lieverd! Van harte beterschap. Het komt goed en zet hem op!”

“Lieverd van harte beterschap. Ik gun je een snel herstel en hoop dat we binnenkort weer kunnen afspreken.”

“Ik hoop dat het gauw beter mag gaan. Van harte beterschap lieverd en tot gauw.”

Beterschapskaart lieverd
Bron: Greetz

Je zegt het beter met een cadeau

Stuur je een kaartje om beterschap te wensen? Dan kun je bij deze verzending natuurlijk ook altijd een cadeautje toevoegen. Het is goed voor het herstel om te weten dat vrienden aan hem of haar denken. Schrijf dus een kaart met een persoonlijke tekst om beterschap te wensen en voeg een leuk cadeau toe. Wanneer jouw vriend(in) tijdelijk in bed moet rusten, is het een goed boek natuurlijk een leuk cadeau om te geven. Ook kun je een chocoladereep mee versturen. Dit past mooi door de brievenbus en het is natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen. Je kunt bij een chocolaterie of een (web)winkel de chocola laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Je kunt dan “Beterschap lieverd” op de chocoladereep zetten.

Iemand sterkte en beterschap wensen bij ziekte of een herstel is erg belangrijk. Het doet de ontvanger goed en het sterkt jullie relatie. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden. Maak daarom gebruik van de voorbeeldzinnen die hierboven staan. Zo kun je altijd iemand op gepaste wijze beterschap wensen met “Beterschap lieverd” teksten. Voeg er een leuk cadeautje of een lekkere reep chocola aan toe voor een leuk presentje bij de post.

Meer teksten voor een lieverd om beterschap te wensen

 1. **”Aan mijn dierbare lieverd, moge deze boodschap als een warme knuffel om je heen zijn. Beterschap, lieverd!”
 2. **”In ziekte ontdekken we vaak de kracht van liefde en zorg. Beterschap, mijn liefste, je bent omringd door genegenheid.”
 3. **”Een kaart vol liefde en beterschapswensen, want jouw welzijn staat bovenaan onze prioriteiten. Spoedig herstel, lieverd!”
 4. **”Liefde is het beste medicijn. Moge de liefde om je heen je kracht geven om snel weer op te bloeien. Beterschap, mijn lieverd!”
 5. **”Ziekte mag dan tijdelijk zijn, maar onze liefde voor jou is eindeloos. Spoedig herstel, lieverd, we kunnen niet wachten om je lach weer te zien.”
 6. **”Een zachte bries van beterschap waait jouw kant op, lieve [naam]. Moge het je omhullen met comfort en heling.”
 7. **”Ziekte kan ons tijdelijk scheiden, maar de band van liefde blijft onverbroken. Beterschap, mijn lieve [bijnaam].”
 8. **”In de tuin van het leven zijn ziekte en gezondheid bloemen die groeien. Moge de bloem van beterschap snel in volle bloei staan voor jou, mijn lieverd.”
 9. **”Je bent een bron van vreugde en liefde, en we missen je stralende aanwezigheid. Beterschap, lieverd, we wachten met open armen.”
 10. **”Een kaart vol positieve energie en liefdevolle gedachten, want dat verdien je. Beterschap, mijn dierbare lieverd!”
 11. **”Je bent niet alleen in deze reis naar herstel. Samen zullen we de donkere dagen overwinnen. Beterschap, lieverd, je bent sterk.”
 12. **”In ziekte ontdekken we de ware kracht van degenen van wie we houden. Beterschap, mijn lieve [naam], je bent kostbaar voor ons.”
 13. **”Liefde en beterschapswensen sturen we naar jou, want je verdient alle troost en heling ter wereld. Spoedig herstel, mijn lieverd!”
 14. **”Als knuffels medicijnen waren, zou je nu al beter zijn. Beterschap, lieverd, hier is een virtuele knuffel van mij.”
 15. **”Moge deze boodschap als een zonnestraal zijn, die warmte en licht brengt op de weg naar herstel. Beterschap, mijn dierbare lieverd!”

Kies de boodschap die het beste past bij de situatie en de relatie met de persoon aan wie je de beterschapswensen stuurt. Laat het een uiting zijn van liefde, troost en hoop tijdens hun herstel.

Meer:

Plaats een reactie