Beterschap lieverd

Is een vriend van je ziek, of is een collega tijdelijk uit de running? Dan is het goed om jouw steunbetuiging aan hen te delen. Een kaart met “beterschap” erop of een leuk cadeautje om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Weet je niet goed hoe je een iemand beterschap kunt wensen? In dit artikel lees je hoe je al jouw dierbaren beterschap kunt wensen met de “Beterschap lieverd” teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap lieverd
Bron: Greetz

Beterschap lieverd teksten

Het is natuurlijk goed om iemand beterschap te wensen, maar doe dit wel persoonlijk. Een oprechte kaart, mail of telefoontje met een beterschapswens kan iemands humeur flink optillen. Hier lees je een aantal voorbeelden van hoe je “Beterschap lieverd” kunt gebruiken.

 

“Beterschap lieverd, ik denk aan je! Word maar gauw beter en je kunt me altijd bellen.”

 

“Van harte beterschap lieverd. Wat vind ik het rot dat je ziek bent. Ik denk aan je en hoop dat je spoedig mag herstellen.”

 

“Hé lieverd! Van harte beterschap. Het komt goed en zet hem op!”

 

“Lieverd van harte beterschap. Ik gun je een snel herstel en hoop dat we binnenkort weer kunnen afspreken.”

 

“Ik hoop dat het gauw beter mag gaan. Van harte beterschap lieverd en tot gauw.”

Beterschapskaart lieverd
Bron: Greetz

Je zegt het beter met een cadeau

Stuur je een kaartje om beterschap te wensen? Dan kun je bij deze verzending natuurlijk ook altijd een cadeautje toevoegen. Het is goed voor het herstel om te weten dat vrienden aan hem of haar denken. Schrijf dus een kaart met een persoonlijke tekst om beterschap te wensen en voeg een leuk cadeau toe. Wanneer jouw vriend(in) tijdelijk in bed moet rusten, is het een goed boek natuurlijk een leuk cadeau om te geven. Ook kun je een chocoladereep mee versturen. Dit past mooi door de brievenbus en het is natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen. Je kunt bij een chocolaterie of een (web)winkel de chocola laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Je kunt dan “Beterschap lieverd” op de chocoladereep zetten.

Iemand sterkte en beterschap wensen bij ziekte of een herstel is erg belangrijk. Het doet de ontvanger goed en het sterkt jullie relatie. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden. Maak daarom gebruik van de voorbeeldzinnen die hierboven staan. Zo kun je altijd iemand op gepaste wijze beterschap wensen met “Beterschap lieverd” teksten. Voeg er een leuk cadeautje of een lekkere reep chocola aan toe voor een leuk presentje bij de post.

Meer:

Plaats een reactie