Beterschap ballon

Bij ziekte is het fijn om de patiënt te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Daarom kun je langsgaan voor een bezoekje, maar dit is niet altijd wenselijk of mogelijk. Ook kun je een kaart sturen, maar deze belandt al gauw op het prikbord van het ziekenhuis of ergens op een kast. Wil je echt opvallen met je boodschap? Laat dan een beterschap ballon bezorgen. Via internet kun je deze heel eenvoudig en snel bestellen. Er zijn diverse webshops waar je een mooie ballon kunt kopen en uiteraard is er een zeer ruim assortiment beschikbaar. Zo heb je voor elke persoon de juiste beterschap ballon! 

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap ballon
Bron: Greetz

Beterschap ballon voor hem en haar

Folieballon van hoge kwaliteit

Een goede beterschap ballon is gemaakt van stevig folie en wordt gevuld met helium. Hij blijft minstens een week mooi en in vorm. Uiteraard kun je kiezen voor een standaard ballon met een ronde vorm. Daarnaast zijn er ook steeds meer andere mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een beterschapsballon in de vorm van een hart, een dier, een zon of wat je maar wilt. Speciaal voor kinderen zijn er ook allerlei leuke ballonnen in de vorm van bekende karakters. Ga bijvoorbeeld voor een Hello Kitty ballon, een Paw Patrol ballon of beterschap ballon van Woezel en Pip.

Beterschap ballon met tekst bestellen

Ga je voor een standaard beterschap ballon? Dan is deze meestal al voorzien van een beterschapswens. Afhankelijk van het ontwerp en de beschikbare ruimte staat er een tekst op als ‘Beterschap’, ‘Heel veel beterschap’, ‘Veel liefs’, ‘Word snel beter’, ‘Get well soon’, ‘Hope you feel better soon’ of ‘Sterkte’. Bij steeds meer aanbieders kun je ook kiezen voor een folie ballon met een eigen boodschap. Op deze manier kun je helemaal zelf bepalen wat er op de beterschap ballon komt te staan. Zo kun je onder meer kiezen voor een beterschapswens in jullie streektaal of dialect.

Ballon beterschap met tekst
Bron: Greetz

Wanneer geef je een ballon met tekst of foto?

Er zijn allerlei momenten waarop je een beterschapsballon aan iemand kunt geven. Je kunt een ballon laten bezorgen tijdens een revalidatieproces thuis of in het ziekenhuis, bij een behandeling in het ziekenhuis of als iemand een arm of been gebroken heeft. Uiteraard is een folieballon ook een lieve attentie voor iemand die corona heeft. Je kunt de beterschap ballon kopen bij de cadeauwinkel van veel ziekenhuizen, maar ook kun je er gemakkelijk één online bestellen. Verder kun je hem laten bezorgen of persoonlijk overhandigen.

Meer:

Plaats een reactie