Beterschap wensen collega

Is jouw collega ziek, tijdelijk uit de running of last van een burn-out? Dit is niet alleen heftig voor de collega, maar het heeft natuurlijk ook invloed op de stemming op de werkvloer. Het is goed om jouw collega te laten weten dat je aan hem/haar denkt en beterschap wenst. Weet je niet goed hoe je dit moet doen of hoe je jezelf moet verwoorden op een beterschapskaart? Lees dan gauw verder voor inspirerende teksten en tips om jouw collega beterschap te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 

Beterschap wensen collega

Ken je de collega eigenlijk niet zo goed of zoek je gewoon een passende tekst om op de gedeelde kaart met collega’s te zetten? Maak dan gebruik van de volgende opties:

“Lieve collega, van harte beterschap!”

“Toi, toi, toi! Zet hem op en vast harte beterschap.”

“We missen je op het werk en hopen op een snel herstel.”

Beterschap wensen collega
Bron: Greetz

Persoonlijke teksten van beterschap

Is het een goed bevriende collega en vind je het echt jammer dat hij/zij ziek is en (tijdelijk) niet kan werken? Dan is het goed om jouw collega een hart onder de riem te steken met een persoonlijke tekst. Weet je niet goed hoe je jezelf het beste kunt verwoorden? Doe dan inspiratie op uit de volgende teksten voor beterschap:

  • “Lieve collega, ik mis je op de werkvloer. Het is een stuk stiller nu jij er niet bent. Ik wens je dan ook van harte beterschap en een spoedig herstel, zodat je snel weer op kantoor kunt verschijnen.”
  • “Ik hoop dat je snel mag herstellen. Het werk zonder jou is niet hetzelfde. Sterk dus maar gauw aan, zodat we weer kunnen lallen en lollen op de werkvloer.”
  • “Beste collega, ik wens je het allerbeste en een snel herstel toe. We denken aan je en hopen je snel weer op kantoor te zien.”
  • “Word maar snel beter lieve collega. We hebben het hier allemaal onder controle en je hoef je dus nergens zorgen over te maken. Rust maar goed uit en sterk flink aan. Van harte beterschap collega!”
Beterschapskaart collega
Bron: Greetz

Wanneer jouw collega ziek thuis zit door ziekte of een ongeval, kan een persoonlijke kaartje of mailtje van een collega met beterschapswensen erg goed doen. Spreek je dus zeker uit en laat wat van je horen. Dit kan natuurlijk door een belletje, maar ook door een kaart met een beterschapswens. Maak daarbij gebruik van de bovenstaande teksten om op deze kaart te schrijven.

Meer:

Plaats een reactie