Beterschap gedicht

Onze dierbaren een spoedig herstel toewensen wanneer zij ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, zegt veel over ons en over de achting die wij voor hen hebben. We hebben allemaal een beetje genegenheid nodig als we ons, om redenen buiten onze wil, niet goed voelen. Daarom hebben wij besloten je de beste zinnen te geven om een dierbare beterschap te wensen. Bekijk hieronder de beterschap gedicht, bijvoorbeeld voor op een kaart of voor bij een bos bloemen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap gedicht
Bron: Greetz

Beterschap gedichten voor op een kaart

Beste vriend, ik wens met heel mijn hart dat je zo snel mogelijk herstelt, zodat we samen kunnen genieten van alle momenten die we nog te leven hebben.

Je bent een van de sterkste mensen die ik ken en ik ben er zeker van dat je snel zult herstellen en dit slechts een herinnering zal zijn. Onthoud dat ik van je hou en dat ik altijd aan je zijde zal zijn in alles wat je nodig hebt. Beterschap!

Ik stuur bloemen om je te herinneren aan de schoonheid van het leven, en je aan te moedigen om te blijven vechten. Ik wens dat je snel herstelt, zodat we samen mooie momenten kunnen delen!

Beste vriend, ik wens je een spoedig herstel. Daarom ben ik hier, om je alle steun te geven die je nodig hebt en je te helpen uit dit lijden te komen dat nu onoverkomelijk lijkt, maar waaruit je spoedig zult kunnen ontwaken.

Mijn vriend, ik schrijf dit berichtje om je alle goede energie te sturen zodat je sneller beter wordt. Ik zie je niet graag zo verdrietig en pijnlijk met het letsel dat je hebt opgelopen, maar het stelt me gerust te weten dat je heel goed reageert op de behandeling die is aangewezen. Ik ga je bezoeken zodat we wat kunnen praten, zodat jij ook je hoofd leeg kan maken. Ik wens jullie het allerbeste!

Gedicht beterschap kaart
Bron: Greetz

Meer teksten

  • Er is geen reden om bang te zijn, want God staat aan jouw kant en alles zal goed met je aflopen. Ik weet dat je een strijder bent die niet opgeeft. Je zult zien dat je snel weer bij ons zult zijn!
  • Het doet me verdriet te weten dat je in slechte gezondheid verkeert, maar helaas zijn dit dingen die buiten ons vermogen liggen. Ik ben er zeker van dat je begeleid wordt door de beste dokters die je spoedig de zo gewenste verlichting zullen geven. Heb een beetje geduld, het zal beter gaan. Van veraf stuur ik je een dikke knuffel en mijn beste wensen. Beterschap.
  • De tijd en je geest hebben de leiding over je genezing, je moet alleen rusten zodat het zijn werk sneller doet. Ik wens je snel beterschap zodat we onze momenten weer kunnen delen.

Een mooie beterschap gedicht toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer:

Plaats een reactie