Beterschap grappig / humor

Ziek zijn is zwaar. Het is daarom niet alleen goed om iemand te steunen die ziek is en wat van je te laten horen, maar het is ook goed om juist voor wat luchtigheid te zorgen. Een grappige kaart met een humoristische tekst om beterschap te wensen erop is dan natuurlijk altijd een goede optie. Vind je het lastig om de juiste teksten te bedenken voor op de beterschapskaart? Maak dan gebruik van de volgende teksten voor humor om iemand op grappige wijze beterschap te wensen. Bekijk hieronder de beterschap grappig & humor teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 

Beterschap grappig & humor teksten voor op een kaart

Wist je dat je zelf niet eens een woordkunstenaar hoeft te zijn om een grappige kaart te versturen? Maak gebruik van de creativiteit van ontwerpers van kaarten. Er zijn namelijk genoeg grappige kaarten op de markt om beterschap te wensen. Dit kan een kaart met een grappige afbeelding zijn, een humoristische tekst of een combinatie van beide. Wanneer je een grappige kaart vind, is het veel eenvoudiger om een simpele tekst voor beterschap op te schrijven. Maak het je dus niet te moeilijk en zoek juist eerst een passende en grappige kaart uit.

Beterschap grappig
Bron: Greetz

Grappige teksten voor beterschap

Heb je juist alleen maar een saaie kaart met bloem om iemand beterschap te wensen? Ook dan kan deze kaart grappig worden door de volgende humoristische beterschap teksten:

“Hé ouwe, lig je lekker de hele dag in bed? Ontbijt op bed, TV kijken wanneer je maar wilt, het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn! Geniet van deze unieke situatie en natuurlijk zonder gekheid, ontzettend veel beterschap.”

“Snif, hatsjoe een hele dikke knuffel komt naar je toe.”

“Snottebel van harte beterschap!”

“Een pleister op je wang en een verbandje om je grote teen, het zit je niet mee, maar plagen doen we natuurlijk meteen!”

“Hé wat zie je pips? En wat hoor ik nu? Zit je in het gips? Heel veel sterkte en knap maar gauw op.”

“Nu je moet uitrusten, heb je genoeg tijd om jouw schoonheidsslaapjes in te halen. Succes!”

Beterschap humor kaart
Bron: Greetz

Een grappige kaart en een humoristische tekst is natuurlijk dé manier om iemand een hart onder de riem te steken. Wanneer iedereen de situatie erg zwaar maakt, knap je natuurlijk ook niet sneller op. Een beterschap kaart met een leuke en grappige tekst kan de ernst van de situatie wat doen verlagen. Kies dus een humoristische kaart uit om iemand beterschap te wensen en schrijf er eventueel zelf ook nog een leuke grap of humoristische beterschapswens op.

Een beterschap grappig of een humoristische tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer:

Plaats een reactie