Beterschap Engels

Wil je iemand beterschap wensen in het Engels? Dat kan op verschillende manieren. Heb je bijvoorbeeld een ziek familielid in het buitenland of wil je een vriend of vriendin een spoedig herstel toewensen? Dan is het slim om dat in het Engels te doen. Ook als je een buitenlandse collega of een internationale medestudent beterschap wilt wensen is Engels de beste keuze. Voor iedereen die de Nederlandse taal niet machtig is, is Engels meestal wel goed te doen. Iemand beterschap wensen in het Engels kan met allerlei bewoordingen. Wij vertellen je graag wat de meest gebruikte varianten zijn. Zo sla je geen flater, maar komt je boodschap helemaal op de juiste manier over bij de ontvanger. Bekijk hieronder de beterschap teksten in het Engels.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 

Beterschap Engels

Beterschap Engels
Bron: Greetz

Hoe zeg je beterschap in het Engels?

Net als in het Nederlands zijn er ook in het Engels verschillende manieren om beterschap tegen iemand te zeggen. Een veel gebruikte zin in dit verband is ‘Get well soon’. Een mooie variant daarop is ‘I hope you feel better soon’. Is iemand aan het herstellen na een blessure? Dan kun je ook kiezen voor ‘Wishing you a fast recovery’ of ‘I look forward to your full recovery’. De beste zinsnede hangt natuurlijk ook een beetje af van de ontvanger. In Amerika worden bijvoorbeeld nog vaak religieus geïnspireerde teksten gebruikt. Zo kun je onder meer opteren voor ‘May God grant you a speedy recovery from your illness. You are in my prayers’. Als alternatief kun je ook kiezen voor het iets kortere ‘Praying for your speedy recovery’. Wil je de ziekte liever niet benoemen in je wens? Dan kun je ook gaan voor opties als ‘I am thinking of you and I am sending hugs and love your way’ of ‘May you feel your usual self again in no time’. Stem jouw mooie beterschapswens vooral af op de ontvanger.

Iemand beterschap wensen op een originele manier

Je kunt je Engelstalige beterschapswensen natuurlijk gewoon in een appje sturen. Wil je de ontvanger werkelijk verrassen? Dan kun je ook een echte kaart naar hem of haar sturen. Ook kun je ervoor kiezen om een mooi boeket of een mand vol lekkers te laten bezorgen. In Nederland heb je hiervoor allerlei bekende aanbieders. Wil je een zieke dierbare in het buitenland verrassen? Zoek dan via internet naar een lokale aanbieder van de leukste geschenken. Hiermee bezorg je de zieke direct een goed humeur en geef je hem of haar een echte oppepper voor een goed herstel.

Meer:

Plaats een reactie