Beterschap kind

Als je een beterschapskaart schrijft, is het belangrijk om je woorden verstandig te kiezen. Je wensen hebben de kracht om een kind te helpen beter te worden en hem te laten glimlachen. Door de positieve punten te benadrukken en naar de toekomst te kijken, helpt je iemand zich beter te voelen, maar het is niet altijd gemakkelijk precies te weten wat te zeggen. Voordat je je beterschapskaart invult, moet nadenken over drie dingen: de persoon aan wie je schrijft, je relatie met hem of haar en de toestand waarin hij of zij verkeert. Of nu gelukwensen zoekt na een operatie of leuke beterschapswensen om iemand op te beuren, we hebben geven je enkele beterschap kind teksten voor op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Beterschap kind
Bron: Greetz

Beterschap kind teksten

 • “Warme kusjes voor mijn kleine boef onder zijn deken. De ziekte zal je spoedig loslaten zodat ik kan komen en zijn plaats innemen. Ik mis je als een gek.”
 • “Je betekent alles voor me dat weet je beter dan wie ook. Je gezondheid, je vreugde en je geluk betekenen veel voor me. Word snel beter zodat we kunnen lachen, uitgaan en dansen als gekken.
 • “Nu je ziek bent en uit mijn zicht, weet ik precies hoeveel ik van je hou en je mis. Ik kan niet wachten om mijn werk af te maken en op weg te gaan om voor jullie te zorgen. Word snel beter, mijn liefste.
 • “Je bent jong, sterk en vol leven, ik weet zeker dat je snel beter wordt. Ik hou van je”!
 • “Zelfs ziek zijn is prettig als je weet dat er mensen zijn die op je genezing wachten als op een feestje.”
 • “Verlies de moed niet. We zijn sterker dan we denken, maar het kost wat tijd om weer in balans te komen. Het leven heeft nog zoveel schoonheid en vreugde voor je in petto. Je zult slagen.
Beterschap kaart kind
Bron: Greetz

Meer teksten om voor op een kaart om beterschap te wensen

“Beste wensen voor een spoedig herstel. We zijn er zeker van dat je snel weer de “oude” zult zijn. Word snel beter mijn zoon!”

“Herwin al je kracht om deze ziekte te verslaan. Ik wens je een snelle terugkeer naar je echte, jeugdig leven”.

“Ik weet dat het moeilijk is om je te troosten, ik weet dat je je hulpeloos voelt omdat je met deze vreselijke ziekte moet vechten, maar ik weet ook dat als je je deel doet, je niet het risico loopt dat je verdediging nog verder wordt aangetast, dus mijn vriend, vecht zolang je kunt en zolang God wil dat je op deze planeet bent. Ik hou van je.”

“Ik wil denken dat deze test die God ons zendt alleen is om me toe te staan aan je zijde te zijn nu je me het meest nodig hebt. Ik zou mijn leven geven om je pijn te besparen, zelfs de kleinste. Ik hou van je zoon, sterkte en we komen hier wel doorheen.”

”Ik ben er zeker van dat we ergere dingen hebben overwonnen en ik ben er zeker van dat we ook deze strijd zullen winnen. Doe je deel mijn zoon, zodat je herstel snel is.”

“Het spijt me dat ik niet aan je zijde kan zijn in deze moeilijke momenten, ik stuur je een knuffel en wens je het allerbeste”.

Meer beterschapswensen voor een kind

 1. *”Lieve [naam van het kind], we sturen je een heleboel knuffels en glimlachen om je beter te laten voelen. Beterschap!”
 2. **”Aan onze kleine held: Moge elke dag je een stapje dichter bij herstel brengen. Je bent sterk en moedig. Beterschap!”
 3. **”Ziek zijn is niet leuk, maar weet dat er een leger van liefde om je heen staat. Spoedig herstel, kleine strijder!”
 4. **”Een snelle dosis beterschapsglitters en knuffels rechtstreeks naar jou, want jij verdient alleen maar liefde en vrolijkheid!”
 5. **”Een kaart vol kleur en positieve energie speciaal voor jou, kleine vriend. Moge je snel weer dansen en lachen. Beterschap!”
 6. **”Ziekte is als een regenbui, maar na regen komt zonneschijn. Spoedig herstel, en moge de zon snel weer voor je schijnen.”
 7. **”Lieve [naam], de wereld is helderder met jou erin. Blijf sterk en word snel beter. We missen je lach!”
 8. **”Een grote knuffel en een klein berichtje om je te laten weten dat we aan je denken. Beterschap, kleine vriend.”
 9. **”Ziek zijn is als een kleine wolk voor de zon. Spoedig herstel, zodat je weer kunt stralen als de zon!”
 10. **”Aan de moedigste kleine [jongen/meisje] die we kennen: Moge elke dag je dichter bij gezondheid brengen. Beterschap!”
 11. **”Ziek zijn is niet leuk, maar jouw glimlach maakt alles beter. Blijf glimlachen en word snel weer de vrolijke jij!”
 12. **”Een bonte verzameling van beterschapswensen komt jouw kant op. Moge elke goede gedachte je herstel versnellen.”
 13. **”Ziek zijn is als een avontuur, en we weten dat jij de dapperste avonturier bent. Spoedig herstel, kleintje!”
 14. **”Van knuffels tot kusjes en alle goede wensen ertussenin, we hopen dat je snel weer gezond en gelukkig bent. Beterschap!”
 15. **”Lieve [naam], jouw moed en kracht inspireren ons allemaal. Spoedig herstel, en moge je weer ravotten en spelen zoals voorheen!”

Moge deze opbeurende woorden en liefdevolle wensen het kind troost bieden en een glimlach op zijn of haar gezicht toveren tijdens de herstelperiode.

Een mooie beterschap kind tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer:

Plaats een reactie