Van harte beterschap

Heeft iemand in je omgeving een ziekte onder de leden? Dan wil je hem of haar natuurlijk van harte beterschap wensen. Ook als iemand een blessure heeft opgelopen is het fijn om wat van je te laten horen. Dit kan op allerlei manieren. Je kunt een appje of mailtje sturen, maar ook kun je een kaart of mooi cadeau laten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan een fleurig boeket bloemen, een rijkgevulde fruitmand of gewoon een lekkere chocoladereep of een fles wijn. Uiteraard is het wel belangrijk dat je het cadeau afstemt op de ontvanger.

Maak hieronder je keuze en bekijk de beterschap teksten en kaarten:
Beterschap teksten
Sterkte teksten & meer
Schrijftips en meer inspiratie
Beterschapskaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BETERSCHAPSKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven beterschap en sterkte teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Beterschapskaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle beterschap kaarten >>


 
Van harte beterschap
Bron: Greetz

Van harte beterschap wensen met een mooie tekst en cadeau

Wil jij ook een vriend, vriendin, collega, familielid of buurtgenoot een hart onder de riem steken? Stuur dan bijvoorbeeld een mooie beterschapskaart. Je kunt er één in de winkel kopen, zelf maken of gemakkelijk online bestellen. Op de meeste beterschapskaarten staat al een wens of spreuk afgedrukt, bijvoorbeeld ‘Beterschap’ of ‘Van harte beterschap’. Uiteraard kun je ook zelf een persoonlijke boodschap toevoegen. Je kunt kiezen uit een opbeurende tekst, een gevoelige tekst of bijvoorbeeld een religieus geïnspireerde tekst.

Ook hier is het weer slim om je boodschap af te stemmen op de ontvanger en natuurlijk de situatie. Iemand die ernstig ziek is, stuur je natuurlijk geen bericht als ‘Alles komt goed’. Ken je de ontvanger niet zo goed? Dan kun je het beste kiezen voor een algemene tekst op de kaart. Een paar voorbeelden hiervan zijn onder meer ‘Word maar weer snel beter’, ‘Ik hoop dat je snel weer de oude bent’ of ‘Veel beterschap’. Mag het wat luchtiger?

Ga dan bijvoorbeeld voor ‘Even een opkikkertje voor jou’ of stuur iemand ‘Een dikke zoen’ of ‘Een dikke knuffel’. Wil je een kind beterschap wensen? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke kaart met een boodschap als ‘Word maar snel beter’. Speciaal voor kinderen zijn er allerlei vrolijke kaarten en zelfs ballonnen met onder meer schattige dieren en tekenfilmfiguren.

Jouw aandacht telt

Weet je echt niet wat je moet zeggen tegen iemand die ziek is? Ook dan is het een goed idee om hem of haar een berichtje te sturen. Juist in tijden van ziekte is het heel fijn om te weten dat er mensen zijn die om je geven. Zelfs als iemand niet meer beter kan worden is jouw persoonlijke aandacht van groot belang. Je mag gerust eerlijk zijn en zeggen dat je geen woorden hebt voor de situatie. Het belangrijkste is dat er bent voor de zieke.

Meer van harte beterschapswensen

 1. “Van harte beterschap! Moge elk moment van je herstel gevuld zijn met liefde, comfort en positieve energie.”
 2. **”In ziekte ontdekken we vaak de kracht van liefde en goede wensen. Van harte beterschap, moge je snel weer stralen van gezondheid.”
 3. **”Een kaart vol warme wensen en oprechte beterschap, want jouw welzijn staat hoog op onze prioriteitenlijst. Spoedig herstel!”
 4. **”Van harte beterschap gewenst! Moge elke dag je dichter bij volledig herstel brengen, gevuld met vreugde en gezondheid.”
 5. **”Ziekte mag dan tijdelijk zijn, maar onze genegenheid en goede wensen zijn permanent. Van harte beterschap, je bent in onze gedachten.”
 6. **”Een kaart vol kleur en positiviteit om je dagen op te fleuren. Moge je spoedig weer de vreugde van gezondheid ervaren. Van harte beterschap!”
 7. **”Sterkte is niet altijd luidruchtig; soms is het de stille kracht van oprechte beterschapswensen. Van harte beterschap, blijf sterk!”
 8. **”Van harte beterschap gewenst aan een bijzonder persoon. Moge elke gedachte van beterschap je dichter bij herstel brengen.”
 9. **”Een kaart vol liefde en warmte, want van harte beterschap wensen is als een omhelzing van troost en steun. Spoedig herstel!”
 10. **”Van harte beterschap! Moge deze tijd van herstel een periode van vernieuwing en welzijn voor je zijn.”
 11. **”Beterschap is als een symfonie van gezondheid en welzijn. Van harte beterschap, moge elke noot je dichter bij volledig herstel brengen.”
 12. **”Een kaart vol goede vibes en oprechte beterschapswensen. Moge elke boodschap je kracht geven op de weg naar herstel.”
 13. **”Van harte beterschap gewenst aan een speciaal persoon. Moge elk gebaar van liefde en steun je spoedig herstel bevorderen.”
 14. **”Ziekte mag dan een tijdelijke schaduw werpen, maar onze oprechte beterschapswensen zijn als het zonnetje dat erachter schijnt. Van harte beterschap!”
 15. **”Een kaart vol warmte en beterschapswensen. Moge elk woord je omhullen met troost en elke gedachte je leiden naar een snel herstel. Van harte beterschap!”

Moge deze oprechte beterschapswensen een bron van troost en hoop zijn voor degene die ze ontvangt. Van harte beterschap!